+421 (0)911 308 828         Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.

Drakulova terapia - prirodzené omladenie

Keď som sa prvýkrát stretla s výrazom Dracula therapy, alebo Drakulova terapia, vybavili sa mi v mysli hororové predstavy, kúpanie sa v krvi či púšťanie žilou. Pomenovanie S3 terapia, čo je pôvodný medicínsky názov tejto procedúry, by asi neevokovalo vôbec nič a na svoju škodu by nevzbudilo patričný záujem o túto zaujímavú metódu. Krv, pre väčšinu ľudí odpudivá, je tak ako vraví známe tvrdenie, najvzácnejšou a nepochybne „magickou“ tekutinou. Skúste sa na moment zamyslieť, čo všetko umožňuje: prívod živín a kyslíka, metabolizmus buniek, odvádzanie odpadov a splodín látkovej premeny, udržuje telesnú teplotu, chráni nás pred infekciami a samozrejme aj prostredníctvom nej sa dokážeme zázračne zotaviť z našich zranení. Tento výživný koktail nám do tela pumpuje každou sekundou množstvo živín a krvných buniek.

Napriek hrozivému názvu sa žiadne krvavé scenáre pri tejto terapii nekonajú. Proti starnutiu pokožky a vráskam bojujeme prostredníctvom zbraní, ktoré nám poskytuje naše vlastné telo. V tomto prípade je to plazma. Aj napriek tomu, že je krv tekutá, má svoju pevnú zložku vo forme krvných elementov – červených, bielych krviniek a trombocytov (krvných doštičiek) plávajúcich v krvnej plazme.

Pri Drakulovej terapii sa separuje naša vlastná krv na jednotlivé elementy a plazmu. Po pridaní aktivátorov sa stimuluje vylučovanie viacerých elementov. V týchto koncentrátoch potom nachádzame aj 5-násobok množstva účinných látok oproti bežnej krvi. Takto pripravený koncentrát je aplikovaný do kože. Keďže neobsahuje žiadne syntetické látky alebo zvieracie antigény, nie je tu žiadne riziko nežiadúcej alergickej reakcie. Telo  svoje vlastné bunky a molekuly rozpozná a nechá ich nerušene pracovať na skrášlení pleti a vyhladzovaní vrások. Je to  postup, pri ktorom svoje telo stimulujeme, aby omladilo našu kožu tým najprirodzenejším spôsobom.

PRP plazma nie je len doménou estetických centier,  ale našla uplatnenie v ďalších lekárskych odboroch, pri bolestiach a zápaloch šliach, poškodení kostného tkaniva a v stomatológii pri už spomínanej stimulácii regenerácie ďasien. V médiách sa o nej začalo viac hovoriť v súvislosti s liečbou zranení profesionálnych športovcov.

Drakula therapy, alebo ak chcete Drakulova terapia, funguje rovnako pri poškodení svalového tkaniva, tak aj pri omladení pokožky. Pokožka starne, kolagénu je v nej čoraz menej, stenčuje sa a stráca elasticitu. Tu prichádzajú na scénu faktory nachádzajúce sa v plazme. Podporí sa tak tvorba kolagénu a spojivového tkaniva a koleso času sa začne otáčať pomaličky naspäť.  Bolesť ustupuje, pohyblivosť sa vracia a v našom prípade sa koža vyhladzuje a mladne. Ak ste zástancami prirodzených a prírodných spôsobov starostlivosti o telo a krásu a preparáty z laboratórií vás nelákajú, terapia krvilačného grófa je pre vás tou správnou voľbou.

logo

Zdravie a krása na dosah v Health&Beauty

    Klinika estetickej medicíny Health&Beauty sa stará o krásu a zdravie svojich klientov a klientiek. Sme moderná klinika na svetovej úrovni s dlhoročnými odbornými skúsenosťami v oblasti chudnutia, modelácie postavy, spevnenia pokožky i tela, liečby celulitídy, formovania kontúr či celkovej regenerácie. Prinášame vám len to najlepšie z oblasti estetickej a korektívnej dermatológie, zdravej výživy, zdravého životného štýlu, redukcie váhy a liečby obezity a metabolického syndrómu. Snažíme sa neustále napredovať, sledujeme najnovšie lekárske a estetické postupy. Našou hlavnou prioritou sú komplexné služby a individuálny prístup v modernom, pokojnom a priateľskom prostredí.  

Adresa

Klinika Health&Beauty

PERLA RUŽINOVA

Kaštieľska 4

821 05 Bratislava

 

Telefón

+421 (0)911 308 828

E-mail

Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.

ikona-1 Objednajte sa

Facebook